Контакти: +359 887 572 729
Годишната среща на американския бранд Sexy hair се провежда за първи път в България

Годишната среща на американския бранд Sexy hair се провежда за първи път в България

Годишната среща на американския бранд Sexy hair се провежда за първи път в България. На нея ще бъде показана новата колекция „Да изразиш себе си”, както и тенденциите при мъжките и дамските прически и новите продукти, които у нас се внасят от козметична компания Christian of Roma Всяка зима обучението се провежда в Лос Анджелис, а през лятото се избира европейска държава. „Казах им, че мечтата ми е да дойдат в България, защото сме малка страна с голяма история. Бяха планирали да направят обучението във Франция, но решиха да променят решението си и да направят събитието у нас, защото изключително добре работят с дистрибутора им за нашата страна Christian of Roma”, заяви стилистът Владимир Атанасов, който е и със статут на обучител.

Обучението е с продължителност 5 дни. На него присъстват само фризьори, които работят с американския бранд. Обучителите са – петима от Америка, българския треньор Владимир Атанасов, английския Рут Руско и италианския Манюел Триподо. У нас освен от Америка, пристигнаха фризьори и обучители от Италия, Испания, Хърватска, Дания, Финландия, Германия, Австрия, Холандия, Русия, Литва, Ливан, Тайван, Турция и Англия. Цялата група е от около 35 човека. „Продуктите на Sexy hair се произвеждат само в Америка и са вдъхновени от холивудския стилист Майкъл О’рурк. Той е решил да направи стилизиращи продукти, които могат да се миксират и да вършат реална работа. Дори да смесиш гел с вакса, подобряват действиеото си и са съвместими един с друг”, заяви Владимир Атанасов. Според него компанията е уникална, защото е една от малкото, която произвежда само стилизиращи продукти и се е специализирала в тази област.

Една от най-успешните серии на Sexy hair е тази за обем, защото дава обем за всякакъв тип коси, без да утежнява. Тя е влагоустойчева, без парабени и вредни съставки. В рамките на обучението ще бъде показана новата серия продукти, модерните прически, а третия ден ще бъдат показани тенденциите при коковете в Холивуд. В неделя ще се проведе тематичното червено парти на Sexy hair по всички американски правила на забавленията.

Коментарите са затворени