Контакти: +359 887 572 729

За лятното си турне Миро не взима китара. В калъфа му има продукти за коса Sexy Hair.

Miro_Styling_products_blog Изпълнителят на „Ангел си ти”, „Август е септември” и „Убиваме с любов”, отпътува за втория град от лятното си турне, срещнахме Миро в Бургас, за да му пожелаем успех.

Заварихме го да подготвя всичко необходимо за незабравимите срещи с публиката във Варна, Русе и Пловдив. Каква беше изненадата ни, когато в калъфа за китара Миро сложи не инструмента, който акомпанира най-нежните му балади, а продуктите за коса с марката Sexy Hair. Пред нас той заяви, че няма намерение да се разделя с линията BIG SEXY HAIR. Шампоанът, специално обогатен  с  пшенични протеини, пантенол и извлеченията от тях има за цел да направи косата чиста, като я хидратира и й придаде обем. Продуктите от серията BIG SEXY HAIR добавят плътност и допълнителни големи обеми на косата, като същевременно осигуряват овлажнители за предотвратяване на сухота. Стилизантите SPRAY&PLAY  и SPRAY&STAY позволяват на косата да се движи в естествения си вид и в същото време осигуряват продължително действие на финалния щрих, доставен от продуктите на американския бранд, любим на холивудските знаменитости.IMG_4281_blog

Не веднъж Миро е признавал, че лошят ден за него е денят, в който косата му наистина не е във форма. Буквално. Ето защо Christian of Roma Group подкрепя лятното турне на Миро, за да може любимата звезда на България да се представи пред публиката в най-добрата си форма.

В летния гастрол на Миро ще се включат и неговите дуетни половинки Анелия и Невена Цонева. Преди дни певецът Крум обяви чрез фейсбук страницата си, че изненадващо също е поканен да участва в музикалния гастрол. Музикалните фенове ще се насладят на брилянтните изпълнения на момичетата от струнния квартет Хипнотик и музиканите от Ку-Ку бенд – Цветан Недялков и Венелин Венков.

По всичко личи, че това ще е спектакъл, който ще танцува по струните на най-фините сетива – тези на емоцията.

Ние от  Christian of Roma Group пожелаваме на нашето първо Sexy Hair  лице  вдъхновен полет и всеотдайна публика и с нетърпение го очакваме на 13-ти септември в Античния театър в Пловидв.

Коментарите са затворени