Контакти: +359 887 572 729
„Класиката среща улицата в бъдещето” – един космически спектакъл на Christian of Roma group

„Класиката среща улицата в бъдещето” – един космически спектакъл на Christian of Roma group

В празничния ден с радост Ви представяме един космически спектакъл, с участието на Йордан Василев, Александър Филипов, Владимир Атанасов и Асен Налбантов

14359056_10153777873625843_5558640599007184991_n

Действащи лица:

Йордан Василев, Alfaparf, България

Александър Филипов, Alfaparf, България

Владимир Атанасов, Alfaparf, България

Асен Налбантов, Sexy Hair, България

 Libretto

 Първо действие:

След дълго търсене на най-красивата и елегантна форма, в която да вплетат изключителния си талант, тримата мускетари във фризьорството, откриват перфектното съчетание на класика и мода.  Изящните фигури на моделите, обгърнати в нежна коприна,  разкриха магията на най-модерната иновация в колористиката. PiGmEnTs прави всеки цвят възможен благодарение на топ-лидера в продуктите за коса от Италия Alfaparf , Милано. Талантливите Александър Филипов, Владимир Атанасов и Йордан Василев пресъздадоха истинска феерия от  прически и стил. В края на първо действие най-модерният тренд  се превърна във вечна класика.

 Второ действие:

Непокорният Д`Артанян, в ролята Асен Налбантов, излиза на улицата, където добавя модерните щрихи в бунтарския стил. Комиксовите му герои оживяват, а бързината на ръцете му омагьосват. Рисунки, вълнуващи елементи и богатство от фантазия представят уличния стил, допълващ класическата форма.

Трето действие:

Бъдещето! Космически елементи, метални отблясъци, бяла светлина и въпросът „Какво има отвъд?” вълнува четиримата герои. Какво следва, към какво да се придържаме, как ще продължим нататък? Отговорът е един и той проблясва в палитрата от метални нюанси в сребристи оттенъци, въплътени в топ-тенденцията на Alfaparf, Милано за 2017-та година. Еволюцията на цветовете ни пренася в бъдещето!

 Четвърто действие:

Живот, твоето име е жена! Началото и животът са потопени в багрите на мистерията. Неоновите отблясъци символизират многообразието на света в неговите цветове и форми. Един образ, образът на жената събира неоновите пръски, потопявайки ни в емоции от неонови светлини.  Бъдещето е сега! Александър Филипов, Йордан Василев, Асен Налбантов и Владимир Атанасов знаят какво предстои и го показват по категоричен начин! Те разказват приказката, в която преплитат сюжетите на минало и настояще, класика и модерност, улична мода и бъдеще в един уникален спектакъл, в който „Класиката среща улицата в бъдещето!14355535_10153777873620843_2313069362567022363_n

Забележителните модели на прически и феерия в косите са изработени с продукти на Alfaparf, Milano и Sexy Hair, с официален представител за брандовете – лидерът в продуктите за коса, козметика и оборудване на фризьорски салони Christian Of Roma.

 Идея и постановка: Йордан Василев, Александър Филипов

 Визуални ефекти: инж. Пламен Колев, Hi Life

 Продуцент: Christian Of Roma

Коментарите са затворени