Контакти: +359 887 572 729
Коледно приветствие на Елена Кристиано

Коледно приветствие на Елена Кристиано

Скъпи клиенти, партньори, колеги и сътрудници.

Бързо измина още една прекрасна година, която не бих могла да опиша с думи. Смело мога да заявя, че пътят, по който стигнахме до тук не беше лесен, но усещането и прекрасните емоции надделяват. Организиране на събития, интегриране на иновации, отлични резултати и всичко това благодарение на Вас, хората, без които не можем! Едни истински професионалисти, които обичат работата си и хора с прекрасни сърца, които дадоха всичко от себе си, вложиха цялата си страст и енергия, за да бъдем това, което сме в момента. Само с Вас компанията, създадена преди четвърт век, може да продължава да върви напред!

В навечерието на най-светлите празници искам да припомня всички прекрасни моменти, които имахме през 2017 година. В личен план получих едно много важно признание. Бях обявена за Кавалер на Ордена “Звезда на Италия” с декрет на президента на републиката. Изключително съм щастлива от факта, че американският бранд L’ANZA вече е част от портфолиото на Christian of Roma и че е достъпен и на българския пазар. Проведохме 2 фестивала, 120 семинара, за поредна година в ръцете на стилистите ни беше поверен бекстейджа на най-голямото модно събитие у нас – Sofia Fashion Week. Церемонията по връчването на първите фризьорски награди You Are The First – международно жури отличи най-добрите в различните категории. Посветихме отличията на истинския талант, който получи международно признание в лицето на партньорите ни от Америка, Италия и Русия. Развълнувана съм и от постижението на Ваня Иванова от Пазарджик – рекордьорката, която получи признание от Гинес тази година и влезе завинаги в страниците на Книгата на рекордите. Дългогодишният ни колега и приятел Мария Данчева беше отличена за мениджър на годината по време на церемонията Бизнес дама на годината. Успяхме да сплотим екипа и със специален тиймбилдинг в италианската столица Рим. Гордеем се и със собствена Академия в София.

Предстоят ни нови предизвикателства, които ще укрепят духа на огромното семейство на Christian of Roma Group. Тази година ще е още по-отговорна за нас – тя ще мине под знака на 25-годишнината на компанията си. Най-сърдечно и искрено искам да пожелая на всички вас новата 2018 година да бъде изпълнена с радост, да я изживеем с любов и да я изпратим с равносметка за много успехи! Нека с мъдрост да приемаме нещата, които не можем да променим с търпение, а онези, които зависят от нас, да изграждаме с усърдие. Бъдете здрави и продължавайте да вярвате в своите сили и възможности, както досега!

Елена Кристиано

Коментарите са затворени