Контакти: +359 887 572 729
Най-високият клас фризьорско оборудване от Италия на атрактивни цени

Най-високият клас фризьорско оборудване от Италия на атрактивни цени

Стилно и качествено оборудване предлага Salon Ambience в новия си каталог! Към регулярната серия оборудване има и outlet колекция на значително по-ниски цени от стандартните. Салон Амбиенс е в най-високия клас на италианското фризьорско оборудване. С обработката на висококачествени материали и дизайн на обекти, изцяло произведени в Италия, Salon Ambience се утвърди като лидер във висококачественото оборудване на козметични салони и студиа. В България официален представител е козметична компания Christian of Roma.

Какви са компонентите за този успех? Качество, иновации, дизайн, комуникация, комбинирани с всички италиански ценности в козметичната индустрия на красотата. По този начин компанията посреща многобройните желания на своите клиенти от над 100 държави, сред които и България. Продуктите, носещи търговската марка Salon Ambience, са функционални и са предназначени за подобряване не само на работното място, но и на качеството на самата работа, създавайки приятна и гостоприемна среда във всеки фризьорски салон или козметично студио.

В каталога на Salon Ambience, представен чрез търговските представители на Christian of Roma, ще намерите цялата гама от мебели и професионално оборудване за фризьорски и козметични центрове. В него ще откриете и комбинации от материали, цветове, светлини, с много различни идеи за всеки тип салон и стил с модерна визия. Уютен, елегантен и изискан салон, с гаранция за най-добро качество цена. Salon Ambience винаги е бил израз на професионализъм, компетентност и качество в мебелните решения за създаването на уникалния салон. По тази причина и Christian of Roma е дистрибутор на фризьорското оборудване от най-висок клас.

Телефон за поръчки: +35932 904 999 или при търговския представител.

 

Коментарите са затворени