Контакти: +359 887 572 729
Николета Лозанова разкри тайната на своята прическа

Николета Лозанова разкри тайната на своята прическа

Плеймейтката Николета Лозанова разкри тайната на своята прическа, която не се влияе от атмосферните условия, независимо дали я вали дъжд на Бали или я пече слънце на Малдивите. Моделът призна, че използва стилизиращи продукти на американския бранд Sexy hair, които държат косата й във формата, в която иска.

„Според мен компанията е уникална, защото е една от малкото, която произвежда само стилизиращи продукти и се е специализирала в тази област, а продуктите успяват да дадат обем на всякакъв тип коса, без да я утежняват. Използвам ги и защото са без парабени и вредни съставки“, твърди Лозанова.

В същото време годишната среща на американския бранд Sexy hair се провежда за първи път в България. На нея ще бъде показана новата колекция „Да изразиш себе си”, както и тенденциите при мъжките и дамските прически и новите продукти, които у нас се внасят от козметична компания Christian of Roma.

Всяка зима обучението се провежда в Лос Анджелис, а през лятото се избира европейска държава.

„Казах им, че мечтата ми е да дойдат в България, защото сме малка страна с голяма история. Бяха планирали да направят обучението във Франция, но решиха да променят решението си и да направят събитието у нас, защото изключително добре работят с дистрибутора им за нашата страна Christian of Roma”, заяви стилистът Владимир Атанасов, който е и със статут на обучител.

Обучението е с продължителност 5 дни. На него присъстват само фризьори, които работят с американския бранд. Обучителите са – петима от Америка, българския треньор Владимир Атанасов, английския Рут Руско и италианския Манюел Триподо.

У нас освен от Америка, пристигнаха фризьори и обучители от Италия, Испания, Хърватска, Дания, Финландия, Германия, Австрия, Холандия, Русия, Литва, Ливан, Тайван, Турция и Англия.

Цялата група е от около 35 човека.

„Продуктите на Sexy hair се произвеждат само в Америка и са вдъхновени от холивудския стилист Майкъл О’рурк. Той е решил да направи стилизиращи продукти, които могат да се миксират и да вършат реална работа. Дори да смесиш гел с вакса, подобряват действието си и са съвместими един с друг”, заяви Владимир Атанасов.

Една от най-успешните серии на Sexy hair е тази за обем, защото дава обем за всякакъв тип коси, без да утежнява. Тя е влагоустойчева, без парабени и вредни съставки.

В рамките на обучението ще бъде показана новата серия продукти, модерните прически, а третия ден ще бъдат показани тенденциите при коковете в Холивуд.

В неделя ще се проведе тематичното червено парти на Sexy hair по всички американски правила на забавленията.

Коментарите са затворени