Контакти: +359 887 572 729
Нови промоционални цени на подбрани продукти на италианския бранд BES

Нови промоционални цени на подбрани продукти на италианския бранд BES

Промоциите на козметична компания Christian of Roma продължават!

Сега имате възможността да се възползвате и от уникални януарски отстъпки на някои подбрани продукти на италианския бранд – BES!

Ето и кои са те:

 

1.Ако закупите сух лак Styling Hair Spray (400ml.), ще получите отстъпка от 20%. 

Сухият лак Styling Hair Spray финализира по гъвкав начин косата без да я утежнява. Придава силна и продължителна фиксация и е подходящ за всеки тип коса. Устоява на влагата и е лесен за нанасяне.

1

 

2. Атрактивните отстъпки на козметичната компания включват и хидратиращия флуид Cutting Potion (500ml.) на BES. При покупка ще получите отстъпка от 25%.

Продуктът придава уникална ус­той­чивост на косата и максимална точност при подстригване, предпаз­вайки косъма от маши и преси. Освен това улеснява изсушаването, без да е необходимо да се добавят други продукти.

2

 

3. Купете стилизиращия протектор Super Glue (200ml.) на BES и получете промоционална отстъпка от 25%.

Стилизантът Super Glue изсъхва бързо, придава незабавна плътност и фиксира силно косъма. Може да бъде използван при изправяне с преса, спирално навиване, промяна на стила.

3

 

4. Ако закупите кристали с арганово масло Frizz Control (100ml.), ще получите отстъпка от 25%.

Кристалите придават блясък, улес­няват разрес­ването и подхранват косата. Ефектът им против цъфтеж намалява електро­ста­тичния ефект на косата и я предпазва при обработка с преса. Също така придава блясък и копринена мекота на косъма.

4

 

Поръчайте на телефон +359 32 904 999 или при вашия търговски представител. Промоцията е валидна от 22 януари

Коментарите са затворени