Контакти: +359 887 572 729
Приз в категорията на Alfaparf Milano – Next Color GenHAIRation

Приз в категорията на Alfaparf Milano – Next Color GenHAIRation

Награда – церемониална статуетка и право на участие в международният конкурс за НОВ цвят на Alfaparf Milano – Next Color Generation

Конкретни условия за кандидатстване в категорията:

Първи етап ще се проведе от 24.07.2017 до 15.09.2017 година. В рамките на това време всеки професионалист има право да изпраща снимки на свои модели, според изискванията в общите условия. Изпращането на снимки за участие в конкурса е абсолютно безплатно. Снимковият материал се приема на e-mail адрес: christian.of.roma21@gmail.com или във фейсбук страницата www.facebook.com/ChristianOfRomaOfficialPage

По-късно финалистите ще бъдат представени пред жури от Alfaparf Milano.

Журито на Alfaparf Milano ще бъде оглавено от главния специалист-колорист на компанията Едуардо Палудо и ще бъде съставено от трима фризьори от техническият екип на Alfaparf България.

  •  Параметрите, по които всеки един финалист ще бъде избиран, са:

1-во: Цвят - Може да се използват всички техники на боядисване и комбинации от цветове, като се търси креативност и новаторство. Ще бъде оценен също и ефектът на преливане, без да има заличаване между единия и другия цвят. Боядисването трябва да бъде изпълнено на цялата коса.

2-ро: Оригиналност – Ще се следи за уникални цветови комбинации, новаторски идеи и креативност в колористиката.

3-то: Подстригване и Стилизиране – Подстрижката и оформянето трябва да имат завършващ край, който да подчертава косата и цветовете. Дължината на косата не се определя предварително, тя е решение на участниците и те могат да изберат различни варианти.

*Параметрите, по които всеки един финалист ще бъде избиран са: оригиналност  на комбинацията /50%/, комбинация на цветовете /30%/, подстригване и стайлинг /20%/.

* Могат да бъдат използвани единствено продукти на Alfaparf Milano. Всеки, който използва други продукти, ще бъде автоматично дисквалифициран.

*Оригиналният цвят, който се представя от участника, трябва да бъде направен само и единствено с боите на Alfaparf Milano, в това число и Evolution of the Color, Pigment, Revolution Neon.

*Удължения за коси и перуки не са позволени.

Победителят ще вземе участие в големия международен финал, организиран от Alfaparf Милано, който ще се състои през 2018 година. Победителят в международното състезание ще получи церемониален плакет и ще има право да участва заедно с международен стилист на шоу на международна сцена.

Победителят в международния конкурс ще вземе участие заедно с маркетинговия отдел на ALFAPARF MILANO в избора на име на новия цвят. Този цвят в последствие ще бъде разработен  в лабораториите и пуснат на пазара. Всички дати и места на събитията ще бъдат споменати в по-късен етап. Разходите по участието на победителя във всички активности на Alfaparf са за негова сметка.

Коментарите са затворени