Контакти: +359 887 572 729
Приз в категория BES – GRAN PRIX

Приз в категория BES – GRAN PRIX

Церемониална статуетка, обучение в академията на BES Milano и участие в следващата фотосесия на бранда са наградите за носителя на Приз в категория BES.

Конкретни условия за кандидатстване в категорията:

Първи етап ще се проведе от 24.07.2017 до 15.09.2017 година. В рамките на това време всеки професионалист има право да изпраща снимки на свои модели, според изискванията в общите условия. Изпращането на снимки за участие в конкурса е абсолютно безплатно. Снимковият материал се приема на e-mail адрес: christian.of.roma21@gmail.com или във фейсбук страницата www.facebook.com/ChristianOfRomaOfficialPage

Финалистите ще бъдат представени пред жури от BES Milano.

  • Журито на BES Milano ще бъде оглавено от Саверио Палма и ще бъде съставено от трима фризьори на техническия екип BES България.
  • Параметрите, по които всеки един от кандидатите ще бъде избиран, са:

1-во: Цвят - крайният резултат ще бъде оценен, в зависимост от хармонията на цветовете (минимум 3 нюанса, от поне 3 тона и 3 различни отенъка – рефлекси).

2-ро: Подстригване – трябва да подчертае цветовете, без да ги заличава. Дължината на косата не се определя предварително, тя е решение на участниците и те могат да изберат различни варианти.

3-то: Стайлинг и цялостна визия – прическата трябва да завърши комбинацията между цвета и подстригването. Ще бъде взета под внимание цялостната визия на модела, чиято идея е да е в унисон с прическата.

  •  Могат да бъдат използвани единствено продукти на BES Milano. Всеки, който използва други продукти, ще бъде автоматично дисквалифициран.
  •  Цветовете, които се представят от участника, трябва да бъдат направени само и единствено с боите на BES Milano, в това числи и BES HI-FI, BES CONTRAST, BES INTENSIVE, BES MOVIE COLORS.
  •  Удължения за коси и перуки не са позволени.
  • Снимките трябва да показват цвета и стайлинг техники. Те да бъдат уникални и да бъдат представени за първи път.
  • Победителят ще получи обучение в академия BES MILANO, датата ще бъде съобщена в по-късен етап.

 

ПЪРВА НАГРАДА – за техника /включва цвят, подстригване и стайлинг/

ВТОРА НАГРАДА – за творчество / цялостна визия

Коментарите са затворени