Контакти: +359 887 572 729
Рекордьорката на Гинес Ваня Иванова получи престижно отличие

Рекордьорката на Гинес Ваня Иванова получи престижно отличие

Топ стилистът от Пазарджик Ваня Иванова, която супи рекорда на Гинес за най-много вдигнати коси за 8 часа, получи специално отличие в рамките на Първите годишни награди за фризьори YOU ARE THE FIRST.

Съвсем заслужено и очаквано наградата в категорията „Постижение на годината“ отиде при пазарджиклийката, а при обявяването му от водещите – Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, залата избухна в аплодисменти. Призът бе връчен от репортера на „Господари на ефира“ Илиян Велков, докато на втори план видеостена припомняше най-интересните моменти от историческия 4 декември 2016 година. Тогава с помощта на цял екип доброволци коафьорката направи 330 прически за 8 часа. Финалната прическа №330 беше на собственика на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано, която подкрепи събитието. По този повод тя получи и сертификат от Гинес за това, че официално е участвало в поставянето на рекорда.

Какво се случи по време на Първите годишни награди за фризьори, кои звезди връчиха отличията и как Ваня прие признанието – вижте във видеото:

 

В края на миналата година Ваня счупи рекорда за 480 минути, или средно е отделила по минута и половина на прическа. За самото вдигане на коси пък Ваня е използвала продуктите на италианския бранд BES.

За да постигне този успех, Ваня е отделила години подготовка. Ставала е рано сутрин месеци наред, за да тренира преди работа и да се подготви за това сериозно предизвикателство. Това потвърждават и близките й.

Коментарите са затворени