Контакти: +359 887 572 729

You are the first – Най-важните фризьорски отличия (ОБЩИ УСЛОВИЯ)

Първите фризьорски призове се задават на хоризонта. Те ще дадат невероятната възможност на професионалистите в бранша да бъдат оценени от висококвалифицирано жури и да бъдат отличени на голямата сцена.

Ето и общите условия за кандидатстване в конкурса:

 

Всеки фризьор има право да избере категорията, в която ще се състезава.

Конкурсът ще се състои в три етапа:

Първи етап ще се проведе от 24.07.2017 до 15.09.2017 година. В рамките на това време всеки фризьор има право да изпраща снимки на свои модели, според изискванията в общите условия. Изпращането на снимки за участие в конкурса е абсолютно безплатно.

На 24 септември в сайта на Christian of Roma: www.christian-of-roma.com и в официалната фейсбук страница на компанията ще бъдат обявени финалистите в различните категории.

Втори етап: На 30.09.2017 година, между 18.00 и 20.00 часа, предварително обявените финалисти ще представят своята работа пред жури за всяка от категориите. Това ще се случи в рамките на ХХ МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ НА ПРИЧЕСКАТА в София.

Трети етап: 30.09.2017 г., 20:30 ч. – обявяване на носителите на Приза в съответните категории в рамките на галавечеря.

Във всяка категория ще бъде избран един победител.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Участниците трябва да бъдат клиенти на Christian of Roma Group и да работят с бои и продукти на Alfaparf Milano, Sexy Hair, BES за всяка от категориите, а в категорията „Зелен салон” на годината, участват само собственици на такъв салон.

За да бъде признато участието в състезанието, всеки кандидат за приза You are the first, трябва да изпрати своите имена, телефон, името на салона, в който работи, и населеното място, работни снимки на боядисване и стилизиране – преди и след процедурата, +4 снимки отпред,  отзад, лява и дясна страна. Изпратените снимки в първия етап на състезанието може да са реализирани с телефон или таблет.

Снимковият материал се приема на e-mail адрес: christian.of.roma21@gmail.com или във фейсбук страницата  www.facebook.com/ChristianOfRomaOfficialPage, до 15 септември 2017 година.

Не могат да бъдат използвани черно-бели снимки.

В категория Фризьорско шоу на годината и „Зелен салон” на годината се изпраща любителско видео с продължителност между 30 секунди и 1 минута,  което представя кандидатстващия салон и кандидатстващото шоу.

Организаторът и журито си запазват правата да използват снимките, които могат да бъдат дигитално подобрени.

Кандидати, които не следват правилата на конкурса стриктно или представят снимки и/или видео, които не са техни, ще бъдат незабавно дисквалифицирани.

Журито си запазва правото да изключи от състезанието работи, които са с нецензурно, обидно съдържание или не са съобразени с правилата на състезанието.

Участникът гарантира, че работата, с която участва, е оригинална и е негово собствено творение.

В състезанието не могат да вземат участие служители на компанията, която го организира, както и техни роднини и всички, които работят в сътрудничество с организатора.

В състезанието могат да участват повече от един представител от салон.

Наградата НЕ  може да бъде преотстъпвана.

При записване, участниците ще получат подробен регламент. Таксата за участие САМО за финалистите, допуснати до втория етап на Призовете, е 50 лева. Кандидатите в първия етап участват БЕЗПЛАТНО!

Хонорарът на модела – грим и облекло във всеки от етапите на конкурса, е за сметка на кандидата.

Ако участникът не дойде със собствен модел, може да поиска от организатора да му предостави имена и контакти на модни агенции.

Разходите за пътуване и настаняване, както и всички други разходи, направени от участника в рамките на конкурса, са за сметка на кандидата.

Christian of Roma Group получава правата да публикува в медийните канали, които сметне за най-подходящи, имената на победителите и  техните работи и координати на салона.

Представители на Christian of Roma ще се свържат с всеки от финалистите, за да ги информира за статута им в конкурса, с оглед на това дали продължават в състезанието или отпадат, както и да им окаже съдействие по изясняване на допълнителни въпроси по условията на конкурса за всяка от категориите.

Победителят получава статуетка, допълнителните награди са в зависимост от категорията, в която се състезава кандидатът.

Финалистите получават правото да присъстват на официалната церемония по връчването на наградите You are the first, на 30 септември от 20.30 часа, в столичната зала EFE.

Коментарите са затворени