Най-новият фризьорски салон в Пловдив отвори врати с изискано ВИП парти. В него прически вече прави стилистът с дългогодишен опит Емилия Балталиева. Тя е перфектен професионалист и се отличава със собствения стил при правенето на прически. В нейните ръце косите си поверяват дори и най-капризните дами.

Емилия се е доверила на продуктите за коса на американския бранд L’ANZA, който е диамантът в короната на козметична компания Christian of Roma.

Брандът стъпи в началото на годината у нас и бързо завладя стотици фризьорски салони. За представянето му в България пристигна звездата от Ню Йорк Амон Карвър.

Червена лента на салона в Пловдив символично прерязаха собственикът на Christian of Roma Елена Кристиано и лорд Евгени Минчев заедно с двете собственички на салона Милена Василева и Емилия Балталиева.

Салонът Golden Hands се намира на улица „Оборище” 5 в Пловдив, а освен прически, в него ще се прави и маникюр. Той ще бъде дело на Милена Василева.

Вижте и видео от откриването, както и коментарите на Елена Кристиано, Емилия Балталиева и Милена Василева.

ВЯРА, ВДЪХНОВЕНИЕ, ИЗРАСТВАНЕ!

ТОВА СА ДУМИТЕ, КОИТО НАЙ-ТОЧНО ОПИСВАТ БЪРЗО РАЗВИВАЩИЯ СЕ АМЕРИКАНСКИ БРАНД L`ANZA. НЯМА

НУЖДА ДА ВИ КАЗВАМЕ, ЧЕ ТАЗИ КОМПАНИЯ ЩЕ СБЪДНЕ МЕЧТИТЕ ВИ. ДУХЪТ НА ТОЗИ КОЗМЕТИЧЕН ГИГАНТ ВЕЧЕ НАМИРА

СВОИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И В БЪЛГАРИЯ, ПРЕДСТАВЕН ОТ

CHRISTIAN OF ROMA GROUP.

ПРЕЗ 85-TА ГЛОБАЛНИЯТ БРАНД НАМИРА СВОЯТА НИША В ГОЛЯМАТА ИНДУСТРИЯ НА КРАСОТАТА. “ИНДИВИДУАЛНОСТ” Е

КЛЮЧОВАТА ДУМА, НА КОЯТО ЗАЛАГA. ТОВА Е ПЪРВАТА ГОЛЯМА МАРКА ЗА КОСА ОТ ВИСОК КЛАС, ЧИЯТО

МИСИЯ Е ИНДИВИДУАЛНОТО СПРАВЯНЕ С ПРОБЛЕМИТЕ НА ВСЕКИ ВИД КОСА.

ПРОУЧВАНИЯ, ЛАБОРАТОРНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ДЪЛГИ ДНИ И НОЩИ РАБОТА, ДОВЕЖДАТ КОМПАНИЯТА ДО НОВ, РЕВОЛЮЦИОНЕН ПРОБИВ И ПАТЕНТ НА ФОРМУЛИ, КОИТО Я ИЗДИГАТ НА ПО-ВИСОКО НИВО.

ГРИЖАТА ЗА КОСАТА ПОЛУЧАВА НОВО ИЗМЕРЕНИЕ. ОСВЕН ДА БЪДЕ С БЛЯСЪК И ОБЕМ, ИНОВАТИВНИТЕ ПРОДУКТИ СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА САМИЯ КОСЪМ И ПОСТИГАТ ТЕРАПЕВТИЧНИ РЕЗУЛТАТИ.

НИЕ ЛЕКУВАМЕ ВАШАТА КОСА ЧРЕЗ КЕРАТИНОВА ТЕХНОЛОГИЯ С 19 АМИНОКИСЕЛИНИ, ОТ КОИТО Е ИЗГРАДЕН КОСЪМА И НАНО

ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ПОЗВОЛЯВА НА МОЛЕКУЛИТЕ НА КЕРАТИНА И МИНЕРАЛИТЕ ДА БЪДАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛКИ И ДА ДОСТИГНАТ ДО КОРТЕКСА.