Бляскаво светско събитие разтърси Пловдив! То бе част от съпътстващата програма на Италианския фестивал на красотата и прическата и на практика откри неговото 27-о издание в клуб „Мегами“. Водещ на шоуто бе Евгени Минчев. Миниконцерт изнесе и певицата Тони Димитрова и звездата на английския X factor – индиецът Амрик Чана.

Впечатляващият мултимедиен коафьорски спектакъл разказа еволюцията на „революцията“ във фризьорството у нас. В това спиращо дъха шоу се сляха минало, настояще и бъдеще, за да обединят една епоха в България – тази на красотата.

Зрителите видяха метаморфозата на 4 красавици и четири бранда – „Alfaparf“, „BES“, „OWay“ и „Sexy Hair“. В тематичното „Силвър парти“ се вля и авангардът на стилистите у нас – Любен Николов, Венелин Кондаков, Ивайло Колев, Конда и др. Дрескодът бе сребърен – от облеклото до бижутата, грима и прическите.

За обща снимка на подиума се качиха едни от най-известните имена в родния хайлайф, представители на бизнес елита и медиите. На изключително бляскавото събитие присъстваха Николета Лозанова, която е била и лице на „Christian of Roma“, плеймейтката Златка Димитрова, носителките на короната „Мис България“ – Наталия Гуркова за 1998 г., Габриела Василева за 2012 г. и Габриела Кирова за 2016 г. Сред вип-гостите бяха певиците Силвия Кацарова и Диана Дафова, светският коментатор Мариян Станков-Мон Дьо, журналистите Борис Ангелов и Антон Стефанов.

Кулминацията дойде със звездното участие на Златка Димитрова и стилистите на L’ANZA, които неусетно превърнаха 3D-зрелището в реално случващо се на сцената шоу . Екипът на бранда начело с българския фризьор Конда на живо изработи своите 4 варианта за визии на красавиците с изначално различна външност. Артистичен директор на шоуто бе Маури.

„С този иновативен подход на визуализиране публиката видя в рамките на кратък времеви интервал как едно и също момиче може да изглежда по 5 различни начина според критериите и посланията на различни творци стилисти“, обясни собственикът на „Christian of Roma“ Елена Кристиано. Поканени бяха всички партньори, сътрудници и приятели, с които през годините „Christian of Roma“ е изграждала своя облик и продължава да развива дейността си.