ALFAPARF

MULTIPLIER ФЛУИД ЗА БЛЯСЪК

SKU: 161432

100% оригинален продукт

Експресна доставка

Oфициален вносител за България

45,00 лв.

ALFAPARF

MULTIPLIER ФЛУИД ЗА БЛЯСЪК

SKU: 161432

100% оригинален продукт

Експресна доставка

Oфициален вносител за България

45,00 лв.

Описание

Cellula Madre - Прави чудеса за косата ви!
Серията Semi Di Lino Cellula Madre на Alfaparf е източник на красота. Тайната на продуктите се крие в малките растителни стволови клетки, които са способни да се делят и възобновяват. Създадени от арганово дърво и екстракт от арганово масло, ефективно постигат здрава, мека и лъскава коса с разкрит потенциал на красота. Semi Di Lino Cellula Madre Beauty Genesis е първата ампула, съдържаща концентрат, формулиран с растителни арганови стволови клетки, притежаващи способността за самообновяване. Една нова подхранваща терапия за коса, създадена благодарение на научни изследвания и иновации, играе ролята на клетката майка, която е способна да разкрие пълният потенциал на красотата на вашата коса. Съдържанието на концентрата действа на косата възстановяващо, оздравяващо, омекотяващо и добавя блясък.
Концентратът Semi Di Lino Cellula Madre Glow Multiplier е предназначен за добавяне на повече блясък в косите си, за запазване на цвета и за подхранване с витамини.
Ампулата Beauty Genesis активира регенерационния и преструктуриращ мултипликатор Glow Multiplier - концентрат, обогатен с комплекси Shine Fix и Colour Fix Complex, както и регенериращ кортекс за възстановяване на косата.
Заедно те създават невероятна гел-емулсия, която укрепва косата и увеличава еластичността й, без да я утежнява.