LANZA

Шамп. почистващ LANZA T.R.U.E 56 gr

SKU: 40650

100% оригинален продукт

Експресна доставка

Oфициален вносител за България

80,00 лв.

LANZA

Шамп. почистващ LANZA T.R.U.E 56 gr

SKU: 40650

100% оригинален продукт

Експресна доставка

Oфициален вносител за България

80,00 лв.

Описание

Lanza - T.R.U.E Clean shampoo
Чист шампоан:
Този чист шампоан се превръща от мек прах в копринена, хидратираща пяна - само добавете вода. Смесен с алое, оризов протеин и морски водорасли за нежно, антиоксидантно почистване на косата. ВЕГАН и без съставки от животински произход.
КАКВО Е T.R.U.E.?
Чисти, висококачествени съставки: T.R.U.E. не съдържа силикони, PEGs, оцветители, парабени, сулфати, глутен и др. Внимателно формулирани и чисти, без компромиси.
Опаковка за е направена от рециклирани отпадъци от океана. Бутилките са над 96% PCR (смола след употреба) и могат да се рециклират на 100%.
Веган и без жестокост: T.R.U.E. не съдържа съставки от животински произход. Продуктите не са тествани върху животни.
Положително влияние: Lanza партнира с две фондации Surfrider и Oceana, и двете известни с усилията си за популяризиране на световното позитивно отношение към океана и борба с пластмасовото замърсяване.
Всеки закупен продукт от серията T.R.U.E. , ще бъде от голяма подкрепа за тези невероятни организации и важната работа, която вършат.

  • Инструкции

Начин на употреба: Изсипете малко количество в ръката си (половин супена лъжица) и добавете малко вода. Нежно разтрийте двете ръце, за да активирате измиващата пяна. Нанесете по мократа коса, масажирайте и изплакнете обилно.