LANZA

TRAUMA TREATMENT ВЪЗСТАНОВЯВАЩ БАЛСАМ ЗА СИЛНО УВРЕДЕНА КОСА

SKU: 13827

100% оригинален продукт

Експресна доставка

Oфициален вносител за България

Този продукт може да бъде закупен само от партньорски фризьорски салони

LANZA

TRAUMA TREATMENT ВЪЗСТАНОВЯВАЩ БАЛСАМ ЗА СИЛНО УВРЕДЕНА КОСА

SKU: 13827

100% оригинален продукт

Експресна доставка

Oфициален вносител за България

Този продукт може да бъде закупен само от партньорски фризьорски салони

Описание

БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА УВРЕДЕНАТА КОСА!

Последната иновация, присъединила се към света на L’ANZA ColorCare - възстановяващ балсам за лечение на изтощената боядисана коса!

L'ANZA ColorCare Trauma Treatment Restorative Conditioner е балсам, идеален за боядисана, изрусена или обезцветена коса.

Формула му включва ключовите съставки от терапията Trauma Treatment, но със следващото поколение технология Ceramide за бързо възстановяване на изключително увредената коса. Може да се използва като балсам след шампоана или на суха коса, преди шампоана, когато косата се нуждае от експресно възстановяване, допълнителен блясък и подсилване на цвета на косата.

Кремообразен балсам, който възстановява косата още от първото нанасяне. Благодарение на кератиновия комплекс Keratin Healing System ™, прониква в кутикулата, за да допълни жизненоважния за косата протеин. Косъмът се възстановява отвътре навън. Действа върху прекъснатите дисфлуидни връзки, като в резултат косата е по-силна, лъскава и устойчива на накъсване.

Подсилва и запечатва цвета на боядисаната коса, като ѝ придава блясък и гладкост. Максимално улеснява разресването.

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПОЛЗИ:

Мощна терапия за коса с лека формула с отмиване
Иновативна формула със серамиди, която лекува порозността на косъма
Ексклузивният Flower Shield комплекс осигурява максимална дълготрайност на цвета на косата


КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ:

Keratin Healing System ™ - допълва жизненоважния за косата протеин. Комплексът използва кератинови протеини (тухлите на протеина - кератин, от който е изграден косъмът), за да възстанови косата и да я направи по-силна, лъскава и еластична. Подсилен е и с антиоксидантни, витамини и органични ботанически екстракти, които ефективно противодействат на стареенето на косата.
Масло от монгонго - богато на витамин Е, предпазва косата от увреждане от слънцето и агресорите на околната среда
Сквалан - изключителен хидратант, който подсилва блясъка и предотвратява накъсването на косата. Имитира естествените масла на скалпа и косата.
Плодове от Тамаринд - богати на фибри, антиОксиданти и витамини. Стимулира здравия растеж на косата, като я подсилва и укрепва.